Ventetider

Ventetiden
Undersøgelser af patienter, der ønsker en privat konsultation som egenbetaler, foregår udelukkende uden for klinikkens officielle åbningstider (se under kontaktsiden). Ventetiden vil afhænge af problemstilingen og ledige tider.

Konsultationsbetingelser

Inden konsultationen
hos øjenlægen skal patienten være klar over reglerne om vederlagsfri behandling i sygesikringsregi og skriftligt erklære sig indforstået med at betale for konsultationen.

   Forespørgelse på en tid og pris

FORESPØRGELSE PÅ EN TID

En aftale for konsultation for patienter, der ønsker egenbetaling, kan foregå ved enten telefonisk kontakt på telefon nr.:

52 74 71 18

- eller personlig henvendelse i henhold til klinikkens åbningstider.

Alternativt kan du følge linket nedenfor og sende os en email.

Flere oplysninger om forespørgelse af en tid findes her

Der gøres opmærksom på følgende:

- Ingen selvbetalende patienter tager konsultationstider fra sygesikringspatienter, der undersøges og behandles i klinikkens åbningstid, da selvbetalende patienter bliver undersøgt uden for disse.

- Skulle en selvbetalende patient have behov for opfølgende kontroller i klinikken, sker dette som almindelig sygesikringspatient, og der skal ikke betales for kontrolkonsultationer.

- Skulle en selvbetalende patient have behov for en henvisning til hospitalsbehandling, sker dette vederlagsfrit på det offentlige sygehus.